Verlichting

verlichting-kopen-lampe-dor

Verlichting in huis

Verlichting is onmisbaar in iedere ruimte van het huis. Of het nu om uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, toilet of hal gaat. Overal in huis is verlichting aanwezig. En omdat iedere ruimte haar eigen kenmerken heeft, dient de verlichting per ruimte hier correct op afgestemd te worden. Dit maakt het uitzoeken van geschikte verlichting niet altijd even makkelijk. In onze winkel geven wij u daarom graag advies bij het uitzoeken van de meest geschikte lamp. Tevens houden wij rekening met uw wensen.

Verlichting in alle maten en stijlen

Er zijn ontelbaar veel verlichtingsarmaturen in omloop in uiteenlopende stijlen, vormen en prijsklassen. Waar in de basis onderscheid gemaakt wordt tussen hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen en plafonnieres, zijn er nog veel meer benamingen voor specifieke verlichting. Veel mensen weten vaak al vooraf wat voor soort lamp of in welke stijl zij een lamp willen kopen. Waar de één voorkeur heeft voor klassieke verlichting met een nostalgisch vormgeving, kiest de ander liever voor moderne verlichting met een strak design. Wat voor armatuur u ook in gedachten heeft, Lampe d’or heeft een exclusief assortiment van verlichtingsarmaturen in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij ons vindt u zowel klassieke en Tiffany verlichting als moderne verlichting en designverlichting.

Verlichting in de winkel kopen

In onze winkel heeft u de mogelijkheid om de verlichting met eigen ogen te aanschouwen. U ziet direct wat voor lichtval de armatuur creëert, van welke materialen deze is gemaakt en welk soort licht de lampen geven. Tevens hebben wij in de winkel de mogelijkheid om u uit te leggen wat de mogelijkheden met de lamp zijn. Verlichtingsarmaturen die bijvoorbeeld dimbaar zijn, zijn ideaal toe te passen als sfeerverlichting. Kom vrijblijvend langs om ons (steeds wisselende) assortiment te bekijken.

Verlichting bij Lampe d’or

☀ Exclusief assortiment
☀ Ieder type lamp verkrijgbaar
☀ Van modern tot klassiek
☀ Hoogwaardige kwaliteit
☀ Persoonlijk advies

Contact
Lampe d’or
Raadhuisstraat 75
2101HD Heemstede
023 – 528 33 33
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Winkelcentrum Heemstede
lampe d'or in winkelcentrum heemstede