Over ons

over-ons-lampe-dor

Over Lampe d’or

Lampe d’Or is al ruim 30 jaar dé lampenwinkel voor iedereen die op zoek is naar de juiste verlichting voor in huis. Met een bereik in onder meer Heemstede, Hoofddorp, Cruquius en Haarlem, weten klanten ons als sinds jaar en dag te vinden voor verlichting afgestemd op hun wensen. Met onze ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies en helpen wij u graag bij het maken van een juiste beslissing.

Ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment aan verlichtingsarmaturen voor iedere ruimte. Doordat wij onze collectie zelf samenstellen, treft u in onze winkel verlichtingsarmaturen in uiteenlopende stijlen. Van tijdloze en moderne verlichting, tot klassieke verlichting. Tevens beschikken wij over karakteristieke Tiffany verlichting.

Naast armaturen, verkopen wij tevens lampen voor uw armatuur. Wij leveren lampen in verschillende fitting maten en beschikken over verschillende modellen. Door de ruime keuzen tussen de verschillende lampen, geven wij u graag advies op maat en laten wij u het verschil in lichtkleuren zien die de verschillende lampen geven. In de winkel kunt u terecht voor de aanschaf van alle soorten lichtbronnen. Wij verkopen gloeilampen, spaarlampen, halogeenlampen, led lampen en TL-lampen.

Tot slot leveren wij als verlichtingsspecialist lampenkappen op maat. In de winkel hebben wij verschillende lampenkappen op voorraad liggen. Daarnaast zitten wij graag vrijblijvend met u om tafel om een lampenkap op maat te leveren. Neem uw lampenvoet mee naar de winkel en zie direct wat het resultaat van uw nieuwe lamp wordt!

Verlichting reparatie

Als verlichtingspecialist beschikken wij over de expertise om verlichting reparaties uit te voeren. Wij repareren verschillende soorten verlichting van uiteenlopende merken. Kom gerust met uw defecte verlichting naar de winkel, zodat wij na kunnen gaan of en hoe deze gerepareerd kan worden.

Lampe d’or

☀ Meer dan 30 jaar actief
☀ Persoonlijke service en advies
☀ Verlichting in uiteenlopende stijlen
☀ Lichtbronnen in alle soorten
☀ Lampenkappen op maat

Contact
Lampe d’or
Raadhuisstraat 75
2101HD Heemstede
023 – 528 33 33
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Winkelcentrum Heemstede
lampe d'or in winkelcentrum heemstede