Lampenkappen

lampenkappen-lampenkappen-o

Lampenkappen als sfeermaker in huis

Lampenkappen zijn de perfecte sfeermaker in iedere ruimte van uw huis. Doordat de kap van de lamp over de verlichtingsbron valt, wordt er een indirecte lichtval gecreëerd. Op deze manier zorgt de  lampenkap voor sfeervolle verlichting binnen iedere ruimte in huis. Naast de behaaglijke lichtval, zijn lampenkappen tevens sfeervol door de unieke uitstraling een kap heeft. De kap met lampvoet fungeert op deze manier als een ware blikvanger binnen ieder interieur.

Nieuwe lampenkap

Gaat u de stijl van uw huis veranderen of wilt u gewoon eens iets anders? Dan kan het aanschaffen van een nieuwe lampenkap een goede keuze zijn. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor een nieuwe stof voor uw bestaande lampenkap of een geheel ander model. Er is veel mogelijk op het vlak van lampenkappen wat wij u graag in de winkel laten zien. Neem vrijblijvend uw lampenvoet mee om te kijken welke kap het mooiste aansluit op de voet of kies een stof/print die u aanspreekt.

Lampenkappen op maat

Lampe d’or maakt als lampenspecialist al jaren lampenkappen op maat. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan lampenkapmodellen. Denk hierbij aan rechthoek, napoli, milano, toeter, lugano, bologna, empire, rondo, punt, kubus, cilinder, bridge, elips, ovaal, drum, quatro en zeskant kappen. Na het vaststellen van het model en de maat, heeft u nog de mogelijkheid om de gewenste stof en kleur te selecteren. Aan de hand van onze proefstaaltjes laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn en hoe een kleur of stof van de lampenkap de uitstraling van een ruimte beïnvloedt.

Lampenkappen van hoogwaardige kwaliteit

Bij het op maat maken van uw lampenkappen, maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en stoffen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u nog jarenlang plezier heeft van de lampenkap zonder dat deze haar vorm of kleur verliest. Wij nodigen u dus van harte uit om langs te komen met uw eigen lampenkap of lampenvoet. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Lampenkappen bij Lampe d’or:

☀ Hoogwaardige kwaliteit
☀ Van modern tot klassiek
☀ Verkrijgbaar in iedere maat en ieder model
☀ Ruime keuze uit hoogwaardige stoffen
☀ Voor tafellampen, hanglampen en vloerlampen

lampenkappen kopen - lampe dor

lampenkappen op maat laten maken - lampe dor

Contact
Lampe d’or
Raadhuisstraat 75
2101HD Heemstede
023 – 528 33 33
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Winkelcentrum Heemstede
lampe d'or in winkelcentrum heemstede