Lampen

lamp kopen in heemstede

Lampen voor verlichting

Lampen, ook wel lichtbronnen, zijn nodig om verschillende ruimtes in en om uw huis mee te verlichten. Lampen zijn er in talloze vormen en maten en zijn tevens verkrijgbaar op basis van energiezuinigheid. Maar waar moet u opletten wanneer u een lamp koopt? Iedere lamp heeft zo haar eigen kenmerken als het gaat om wattage, fitting maat, lichtopbrengst, lichtkleur, dimbaarheid en levensduur. In onze winkel verkopen wij alle soorten lampen en geven wij u graag advies over welke lamp het beste gebruikt kan worden voor uw armatuur.

Van gloeilampen tot led lampen

Als het aankomt op soorten lampen, kan in de basis onderscheid gemaakt worden tussen gloeilampen, led lampen, spaarlampen, halogeen lampen en tl lampen. Gloeilampen zijn vandaag de dag nog erg geliefd vanwege het warme en sfeervolle licht dat de lampen geven. Echter zijn gloeilampen niet erg energiezuinig, waardoor sinds 2012 geen gloeilampen meer geproduceerd mogen worden. Ondanks dit besluit, kunt u nog steeds bij ons in de winkel terecht voor het aanschaffen van een gloeilamp. Naast gloeilampen hebben wij tevens spaarlampen, halogeenlampen, TL lampen en led lampen in ons assortiment. Led lampen zijn erg populair door het lage energieverbruik en de hoge lichtopbrengst die de lampen hebben. Wij hebben zowel led lampen als led spots op voorraad.

Lampen in de winkel testen

Wilt u ervaren wat voor lichtkleur een lamp geeft voordat u deze koopt? Kom dan vrijblijvend langs in onze winkel. Wij laten u zien wat het verschil is tussen warm en koud licht. Daarnaast leggen wij u graag uit hoe de lichtkleur de sfeer in een ruimte kan bepalen en waarom sommige lichtbronnen niet dimbaar zijn. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u direct met de juiste lamp de deur uitloopt.

Te koop bij Lampe d’or:

☀ Gloeilampen
☀ Led lampen
☀ Spaarlampen
☀ Halogeenlampen
☀ TL lampen

Contact
Lampe d’or
Raadhuisstraat 75
2101HD Heemstede
023 – 528 33 33
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Winkelcentrum Heemstede
lampe d'or in winkelcentrum heemstede